plisserad midikjol i satäng DESIGN nertzh2139-Damkläder

Om inte makthavare börjar ta missnöjet med den globala spekulationsekonomin på allvar hotar desperata uppror likt de som nu äger rum i Frankrike.DESIGN Petite Svart krinklad strand-cover up med djup urringning kimonoärm och knytning i midjan

I dem är alla katter grå och man vet inte vad som dominerar i folkmassan, högerextrema eller modesta kravställare från de utsugnas skaror som efterfrågar en politik för återställning av välfärdsstatens sociala, ekonomiska och fysiska infrastruktur.

Tvångsupprepningen av den tyska 30-talshistorien fortsätter således. Ändå låter politikerna den globala spekulationsekonomins bankstrar hållas.DESIGN Plus Blockfärgad t-shirt i overStorlek-modell med halvpolokrage med blixtlås halvlång ärm och sidosprund

Ingen förändring sker, och ingen ställs till svars för utsugningen av statskassorna, vare sig den sker via cum-ex-upplägg, obskyra lux-leaks-affärer eller andra skatteparadisiska migrationer av skattemedel via avreglering av vård-skola-omsorg till privata fickor.

DESIGN Plus rosa t-shirt i ekologiskt material med kontrastpanel på axlarnaMed tanke på vad som i skrivande stund utspelar sig på Paris paradgator gör Stefan Löfvén alltså klokt i att säga nej till all högervridning av en redan urvattnad socialdemokratisk ideologi.

I elfte timmen återstår det dock att se om han kommer stå emot Ain Lööfs macron-propåer.

DESIGN Tall Runner Marinblå badshorts med tre revär

Boken i centrum i årets upplaga av Bokmässan. Intressanta samtal mellan genuint litteraturintresserade syntes försiggå i montrarna medan de stora elefanternas värsta linsluseri lyste med sin frånvaro.DESIGN PLUSSTORLEK Svart suspensoar med remdetalj på benet

DESIGN Tall Avslappnad t-shirt med The Lion King-motiv en Horace på Kungsportsplatsen som ivrigt pratande älgade fram iförd sjumilastövlar med fru Stina Otterberg i släptåg, flankerad av en ivrigt lyssnande Göran Rosenberg.

I B.02 svepte en sammanbiten Göran Greider förbi som ett spökskepp i den politiska dimman.DESIGN Tall Enkla utsvängda leggings Han såg ut som han visste något vi andra inte vet.

Kanske tänkte han dystert på Lotta Grönings omvandling till SD:s taltratt.

Se: DESIGN Tall Svart t-shirt med lång ärm och farfarskrage

Se tidigare bloggpost: Horace Engdahl – en halvbra författare med hög profil

plisserad midikjol i satäng DESIGN nertzh2139-Damkläder

Twitter tar nu sitt ”ansvar” i den svenska valrörelsen och filtrerar bort allt som stör det ständiga bruna flödet i taggarna #svpol #val2018 #dinröst. Bettingsidorna tycks också ha bestämt sig för att lägga sin röst på SD som raket i valspurten. Trump campaigning on repeat med andra ord.DESIGN Tall Kakifärgad viskosskjorta med djup halsringning och platt krage

Det betyder att det mörkbruna tillåts dominera i valrörelsens sista stund, vilket även innebär att detta kan bli den sista valrörelsen vi får vara med om på mycket länge.

Dock skriver nu brunhögermedia att Afs kan ”blockera” egen majoritet för SD, M och KD med någon procentenhet. Inget ont som inte har något gott med sig med andra ord? DESIGN Tall Metallicfärgad vindjackaLåt oss hoppas det.

SVT har ett stort ansvar att ställa Jimmie Åkesson (SD) mot väggen på söndag. Men jag gissar att han får ungefär lika snälla frågor som Ulf Kristersson fick.

DESIGN Tall Plisserad maxiklänning med djup urringning och tunna axelband grillades i #utfrågningen lämnades ingen pardon, medan Kristersson inte fick en enda knivig fråga, inte ens om sin uppseendeväckande grumliga och till intet förpliktande respons på Hanif Balis hetsiga poserande med automatvapen och texten ”at war” med DN.

Inte heller fick han några obekväma frågor kring sina forna grumliga förehavanden vad gäller lägenhetsaffärer med Ersta Diakoni.DESIGN Tall Rutig jumpsuit i avslappnad modell med axelband i rep och knäppning framtill

SVT smekte honom medhårs och jag gissar därför att de kommer förära Jimmie der Spieler samma underdåniga behandling.

Se tidigare bloggposter: En Armé av Våldsdyrkande Enstöringar – Högerpropagandan har gett resultat

DESIGN Tall Vinröd sweatshirt i ribbstickat material  

DESIGN Tall Vit långärmad t-shirt i overStorlek-modell

Horace Engdahl håller huvudet högre än hans författargärning medger. Cigaretten efteråt blev inte heller bättre av den sista grisens ankomst. DESIGN x glaad Unisex Skjorta med unity -mönster del av setDet verkar således vara hans amiralklingande förnamn som förlänt honom en plats på den litterära parnassen mer än något annat (t ex efternamnet).

Tveksamt är också varur hans chevalereska beskyddarinstinkt egentligen härstammar. De som ställer sig under hans paraply riskerar nog ett skyfall när skyddsskärmen dras undan lika snabbt som den skyndade till undsättning.

Låt oss därför hoppas att hans vendetta stoppas av några överlöpare, som inser galenskapen i besinningslöst självförsvar utsänt från reptilhjärnan förklätt till ridderlighet.

Läs: DESIGN Tall Vita badshorts i medellängd, Expressen – Horace Engdahl: ”Jag förfäras över råheten i Akademiens maktkamp”,

Läs: DESIGN Texturerad skjorta i overStorlek-modell med ränder i olika färger

DESIGN Trenchcoat i boyfriend-modell, DESIGN Trunks i brett meshtyg, DESIGN T-shirt i frödté med avslappnad passform och kontrasterade krage och ärmslut, DESIGN T-shirt i overStorlek-modell med broderi baktill, SVD,

DESIGN t-shirt i overStorlek-modell med sydda mönstrade paneler